top of page

Hi, ik ben Hannah

Frames%2520with%2520flowers_vierkant_V2_

Als 'self-made woman' heb ik mezelf alles met vallen en opstaan geleerd.

    Omdat ik 'creativiteit adem' en er van hou om me steeds verder te ontwikkelen, leerde ik werken met Photoshop, Illustrator, Indesign en alternatieven. Mijn eerste volledig uitgewerkte concepten ontwierp ik ter gelegenheid van de mooie gebeurtenissen in mijn leven: trouwen, een dochtertje (en later nog een zoontje), meter worden.  

    Ontwerpen, creëren, zoeken tot je het mooiste resultaat gevonden hebt, dat is wat ik heel erg graag doe. En dat wou ik meer gaan doen. Er kwamen spontaan nieuwe opdrachten bij. Zo werd Madam Martha geboren.  

    Professioneel kwam ik er na mijn opleiding rechten al snel achter dat ik mijn ei meer kwijt kon in marketing. Ook hier leerde ik al doende de kneepjes van het vak. Toen ik de opportuniteit kreeg om de hele marketing machine van nul op te starten bij een KMO in de IT sector, werd het helemaal duidelijk dat dit gewoon mijn ding is. En dan mocht ik enkele jaren later dat hele verhaal over doen in een SaaS start-up in de internationale ticketing business  :-).

    Gaandeweg verdiepte ik mij in SEO en webdesign. Waar ik met Madam Martha in het begin vooral particuliere opdrachten had, kwamen er nu ook meer business designs bij. 

    Zo werd dan het tweede concept geboren. Met Studio Martha kan ik mijn grafische kunnen koppelen aan mijn marketing kennis. De combinatie geeft me extra inzichten om met de juiste commerciële insteek professionele concepten uit te werken.

Marketing en grafisch ontwerp gaan hand in hand: Creëer jouw eigen wereld en neem jouw klanten mee in het verhaal. 

Wil je nog iets meer te weten komen of graag met mij samen werken, neem dan snel contact op. Met heel veel plezier plannen we een leuke babbel.

Hannah

HannahstudioMartha-75.jpg
Hannah C-61-bewerkt.jpg
Flowers-03.png
HannahstudioMartha-28-bewerkt.jpg
bottom of page