top of page
Logo SMM v2 03_V2_02 kopie 2.png

ONTDEK HIER ALLERLEI TIPS EN INSPIRATIE

Scoor met een webinar! Waarom, vraag je?

Bijgewerkt op: 30 dec. 2020Webinars zijn de ideale tools om jouw potentiële klanten te bereiken.


Alle voordelen even opgesomt:


Laagdrempelig


Het voordeel van een webinar is dat het een enorm laagdrempelige manier is om de informatie van geïnteresseerden te verzamelen en jezelf (en jouw diensten) voor te stellen. Ze moeten enkel snel een emailadres en naam achter laten en jij kan hen vlot alle nodige info bezorgen.


Vaak schrijven mensen zich in om er dan uiteindelijk toch niet live naar te kijken maar dat is geen ramp. Stuur hen achteraf een link naar de replay en de kans is groot dat ze alsnog kijken op een moment dat het hen beter uit komt.


Zoveel leads allemaal tegelijkertijd


Je krijgt 20-30 minuten de (hopelijk) onverdeelde aandacht van mogelijke leads. En dan nog eens van tientallen tegelijk terwijl je maar één keer je verhaal/passie/kennis hoeft te tonen. Dat kan wel tellen qua efficiëntie.


Je krijgt de kans om op jouw manier te connecteren


Jouw kijkers zien zien jou zelf aan het werk. Ze horen jou praten, zien jouw handgebaren en expressies. Bovendien ontdekken ze hoe gepassioneerd je bent en wat je allemaal van kennis hebt verzameld. Ze leren jou kennen als wie je bent of waar jouw bedrijf voor staat. Zo krijgen ze het gevoel dat ze jou persoonlijk hebben leren kennen. Dat geeft vertrouwen en zal hen aanmoedigen om met jou te willen samenwerken.


Je kan jouw ideale klanten nog beter leren kennen


Door in te zetten op interactie kan je een dialoog op gang brengen. Het gebruik van specifieke webinar features laten je toe om heel wat interessante informatie te verzamelen over hun voorkeuren en uitdagingen. Die info gebruik je dan weer om jouw marketing machine te vullen en jouw aanbod verder uit te werken.


Heb jij al eens een webinar georganiseerd? Hoe verliep dat?

Geïnteresseerd hoe je een succesvol webinar organiseert? Ontdek de online training 'How to webinar'.Comentários


bottom of page